Over François-Xavier

Ik heb in 2010 in Amsterdam een masterclass van Cathrine Sadolin gevolgd. In het voorjaar van 2013 deed ik de Complete Vocal Academy en in het najaar begon ik aan de Continuous 1-Year Course. In 2015 volgde ik in Utrecht opnieuw een masterclass en dat najaar begon ik aan de 3-Year Singer/Singing Teacher Diploma Course. Verder heb ik meegedaan aan onderzoek van Complete Vocal Institute. Voor algemene achtergrondinformatie zie mijn website.

Visie

Ik wil lesgeven vanuit een voor mij reëel beeld van CVT en mijn leerlingen naast kennis over haar oorsprong en (wetenschappelijke) betekenis eveneens de vaardigheden van het traditionele zingen meegeven.

Plaatsen werkzaam

Den Haag

Jaar van afstuderen

Juni 2018

Updates

Februari 2020

Specialiteiten

Traditionele zangtechniek, CVT

Lesaanbod

Privé-zangles (60 minuten) en workshops

Onze CVT Docenten