Over Eva

Zingen is ‘my nature’. Na mijn afstuderen op het Conservatorium ben ik de driejarige opleiding tot CVT docent in Kopenhagen gaan volgen. Daar heb ik ontdekt wie ik ben als vocalist en wat mijn eigen sound is. In 2008 heb ik de CVT-opleiding afgerond en ben ik geautoriseerd CVT-docent en agent van CVT Nederland. Sindsdien coach ik professionele zangers en performers in de pop- en musicalwereld. Daarnaast zing in folktrio Magnolia en ben ik kleurencoach.

Visie

Ik werk in mijn coachings altijd toe naar een combinatie van goede zangtechniek, authentiek geluid en kloppend met het gevoel dat je wilt uitdragen of wie jij bent. Na een eerste sessie bepaal ik samen met jou je doelen en krijg je een traject aangeboden waarvan ik denk dat je daarmee je doelen kan behalen.

Plaatsen werkzaam

Amsterdam

Updates

Updated Mar 11, Apr 12, Sep 12, Sep 13, Jan 15, Feb 15, Sep 15, Sep 16, Sep 18, Sep 21

Specialiteiten

Signature Sound Training voor het ontwikkelen van een eigen sound, auditie- en rolvoorbereiding voor musicals, stijl coaching en tour voorbereiding.

Lesaanbod

Privé coaching aan professionals die zich voorbereiden op een musical of tour. Advanced Singer Program: 3 maanden programma voor zangprofessionals van alle stijlen. CVT Training Program: CVT training voor zangdocenten en vocal coaches.

Onze CVT Docenten