Vlaardingen en Rotterdam

www.zangh.nl

Over Naylan

Naylan geeft inmiddels ruim 10 jaar zangles op verschillende scholen en instellingen. Ook coacht hij professionele zangers en amateurs in groepsverband of individueel. Men ervaart hem als positief, bevlogen, doelgericht en toegankelijk. Hij zet in op de persoonlijke wensen van de zanger, stimuleert, diept competenties uit en creëert zelfvertrouwen waardoor er een veilige leeromgeving ontstaat.

Visie

Door gehoor te geven aan de muzikale wensen, te werken met verschillende leertypes en te denken in mogelijkheden kan iedereen met zijn/haar eigen unieke stemgeluid naar een hoger plan getild worden. Daarbij kan je, met de aangeleerde technieken, dicht bij jezelf blijven omdat alle stembanden aan dezelfde regels zijn onderworpen.

Plaatsen werkzaam

Kring Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Dordrecht, Alphen a/d Rijn
Vaste locaties in Rotterdam en Vlaardingen en op aanvraag in heel Nederland op locatie.

Jaar van afstuderen

In 2015 afgestudeerd als vocalist en in 2018 als authorised CVT teacher op CVI Kopenhagen

Updates

2021

Specialiteiten

Naylan pakt, op een toegankelijke manier, alle vocale problemen aan door direct de juiste tools aan te reiken. Hij werkt al jarenlang met verschillende leermethoden zodat men niet vastloopt op één aangereikte leerwijze.

Lesaanbod

Zanglessen, cursussen, masterclass, koren en zanggroepen, eerste hulp bij stemproblemen en workshops. Zie website voor meer informatie