DE CVT-BEROEPS­VERENIGING:
IETS VOOR JOU?

Ben je geautoriseerd CVT-docent? Dan is het een aanrader om lid te worden van de Nederlandse beroepsvereniging van CVT-docenten.

Ben je geautoriseerd CVT-docent? Dan is het een aanrader om lid te worden van de Nederlandse beroepsvereniging van CVT-docenten.

De beroepsvereniging heeft als doel om inhoud te geven aan de CVT-methode in Nederland. Dat doen we onder meer door twee keer per jaar een inspiratiebijeenkomst, te organiseren, waar je nieuwe kennis kunt opdoen en ervaringen kunt uitwisselen met je collega’s. Ook promoten we regelmatig de CVT-methode en de docenten die zijn aangesloten bij de vereniging op Facebook en Instagram.

Je bent al lid van de vereniging voor 65 euro per jaar.

Daarnaast wil de vereniging graag een gezicht aan CVT geven via professionele communicatie. Onze leden kunnen hierop meeliften. Deze site is daar een mooi voorbeeld van: alle aangesloten docenten hebben hier een eigen profiel en kunnen zichzelf op deze manier in the picture zetten. Maar ook komt er binnenkort een toolkit, waarmee je eenvoudig en tegen geringe kosten publiciteitsmiddelen met de professionele CVT-uitstraling kunt bestellen.

Wil je meer weten over de beroepsvereniging? Neem dan contact op via info@cvtdocenten.nl.

INSPIRATIE-BIJEENKOMST

Twee keer per jaar organiseert de beroepsvereniging een inspiratiebijeenkomst. Dat is vaak op een zondag en meestal in Amsterdam.

Voor deze bijeenkomst worden geregeld enthousiaste gastsprekers uitgenodigd die leerzame presentaties geven. Die kunnen vakinhoudelijk zijn en bijvoorbeeld te maken hebben met andere zangmethodes dan CVT. Maar ze kunnen ook te maken hebben met je bedrijfsvoering als zzp’er. Je steekt er in ieder geval altijd wat van op!

Daarnaast vormen deze bijeenkomsten de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met je collega’s in het land en op die manier van elkaar te leren.

Toolkit CVT zangdocenten

TOOLKIT

Communicatie is een vak apart. De ene docent gaat het gemakkelijk af, de ander ziet er als een berg tegenop. Daarom ondersteunt de beroepsvereniging je graag bij de publiciteit rond jouw docentschap. Zodat jij je tijd kunt besteden aan waar je goed in bent en je geld mee verdient!

Als je dat wilt, kun je meeliften op de professionele uitstraling van de vereniging. We laten dan een logo met jouw naam ontwikkelen in een afgeleide kleurstelling van ons logo. Zo maken we samen van CVT een sterk merk in Nederland.
Items die we je op die manier kunnen bieden zijn bijvoorbeeld:

– Basiswebsite
– Visitekaartje
– Posters
– Flyers
– Cadeaubon

Meer weten? Neem contact met ons op via info@cvtdocenten.nl.