Over Angela

Sinds mijn 15e ben ik zangeres, en sinds mijn 24e ben ik ook zangjuf. Gedurende mijn carrière heb ik veel stemproblemen gehad, vaak ten gevolge van overbelasting. Ik kan inmiddels een hoop stemproblemen herkennen, dankzij alle stemtherapeuten die ik geconsulteerd heb. Sinds CVT heb ik een beter begrip van de stem, en lukt het me mijn stem op peil te houden.
Ik treed wekelijks op, in Nederland en Duitsland, en geef zang-en presentatielessen, zo’n 15 uur in de week.

Visie

Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar al die onbewuste processen die maken dat we onze stem correct gebruiken. Als we die bewust kunnen gaan inzetten is nagenoeg alles mogelijk met je stem. Het is een samenwerking van het spraakkanaal met de ademsteun, van energie en rust, van spanning en ontspanning.

Plaatsen werkzaam

Mijn lespraktijk is in Breda, en online werk ik via Skype , ZOOM of FaceTime. Op verzoek werk ik ook op locatie.

Updates

2017 en 2020.

Specialiteiten

Jazz, pop, soul, improvisatie, presentatie, spierspanning, ademsteun.

Lesaanbod

Privéles (vanaf 15 jaar)
Workshop soul (hele dag)
Workshop blues (hele dag)
Workshop jazz (hele dag)
Workshop gospel (hele dag)
Presentatie spreker/zanger (blok van 4 lessen)