Rotterdam

www.vocability.nl

Over Annemarie

Toen ik in 2010 in aanraking kwam met CVT, heeft het me niet meer losgelaten. Door het roer volledig om te gooien en mijn hart te volgen, geeft ik inmiddels al jarenlang zangles vol overtuiging en enthousiasme. Als zangeres zing ik zelf veel verschillende stijlen, waardoor ik jou met mijn eigen ervaring verder kan helpen.

Visie

Ik heb van nature extra voelsprieten die ik inzet om ervoor te zorgen dat jij je gezien en gerespecteerd voelt. Mijn ervaring in het lesgeven is dat mensen vaak veel meer kunnen dan ze in eerste instantie denken. Ik ontdek graag met jou de mogelijkheden van jouw stem!

Plaatsen werkzaam

Rotterdam, Barendrecht

Jaar van afstuderen

Juni 2019

Updates

September 2021

Specialiteiten

Iemand op zijn/haar gemak laten voelen. Aanvoelen wat iemand nodig heeft > snel schakelen hierin. Alle muziekstijlen behalve klassiek & heavy metal. Kwaliteit bieden met humor :-)

Lesaanbod

Privé Zangles, Duo en Groepslessen, Cursussen en Workshops