Hendrik-Ido-Ambacht

www.ibernicemacbean.nl

Over Ibernice

Mijn eerste leerling kreeg ik toen ik zelf aan het conservatorium in Rotterdam studeerde in 1995. Ik ben nooit gestopt met lesgeven en doe het met ontzettend veel plezier en passie. Ik geef les op Codarts (Docent Muziek) en het koninklijk conservatorium van Gent (popafdeling). Ik geef ook al 10 jaar les op het Albeda College in Rotterdam (MBO). Ik geef op aanvraag privélessen aan huis, ook dat is erg leuk. Daarnaast zing ik veel en ben ik vocal coach bij diverse tv-producties in België.

Visie

Ik kijk naar wat jij nodig hebt om nog beter alles uit je stem te halen wat er in zit. Ik denk dat een combinatie tussen techniek, kennis en plezier erg belangrijk is.

Plaatsen werkzaam

Hendrik-Ido-Ambacht

Jaar van afstuderen

2015

Updates

2018

Specialiteiten

Allround zangcoach

Lesaanbod

Privélessen op afspraak.