Over Karoliina

Ik sta bekend als een opmerkzaam en bevlogen docente. Wat anderen zeggen: “Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze weet een veilige omgeving te creëren waarin je uit je comfort zone durft te stappen”. Meer over mij en ervaringen van zangers lees je op www.vocally.nl.

Visie

Ik werk graag met resultaatgerichte vocalisten. Dat kunnen vocalisten zijn voor wie stemtraining onderdeel maakt van hun professionele ontwikkeling, en ook amateurs en aankomende (semi)professionals die plezier en uitdaging vinden in het ontdekken van hun vocale mogelijkheden.

Plaatsen werkzaam

Alle lessen zijn online te volgen. Je bent ook welkom in mijn praktijk in Haarlem.

Jaar van afstuderen

2018

Updates
Voorjaar 2021

Specialiteiten

Naast moderne zangtechnieken, zet ik methoden in uit de coaching-wereld. Zo train je niet alleen je stem optimaal, maar word je ook gecoached om als performer te groeien.

Lesaanbod

• Privéles
• Traineeship
• Cursussen en workshops