Over Marieke

In 2013 liep ik toevallig een workshop CVT binnen en dacht: ‘Ja, dit is het!’. Snel naar Kopenhagen, waar ik achtereenvolgens de Wintercourse deed, de 1-jarige opleiding voor zangers en aansluitend de 3-jarige docentenopleiding. Omdat ik het leuk vind om verder te leren en mijn kennis te verdiepen ben ik daarna begonnen aan de 3-jarige opleiding tot Timani docent in Oslo. Timani is een methode om de wijze waarop je je lichaam gebruikt als je zingt te optimaliseren. Een gouden combinatie samen met CVT.

Visie

In de les onderzoeken we jouw doelen en met een plan op maat gaan we aan de slag.

Plaatsen werkzaam

Zaandam

Jaar van afstuderen

Juni 2018

Updates

September 2020

Specialiteiten

Pop, rock, musical, muziektheater, interpretatie, close harmony, brain-based training, lichaam, zenuwstelsel, zelfvertrouwen, ademhaling, plezier terugvinden in muziek maken

Lesaanbod

Privéles, duoles, workshops, koor coaching