Standdaarbuiten

www.hetzanglab.nl

Over Marleen

Marleen zingt al sinds ze heel klein was (en dat is dus al heel wat jaren). Ze heeft ervaring in diverse bands en koren en kan daardoor zangers uit die circuits heel goed helpen. Gedreven, sympathiek, enthousiast, laagdrempelig, geduldig, empathisch, vakkundig, creatief en duidelijk, zijn omschrijvingen die haar leerlingen haar hebben gegeven. Marleen staat open voor alle stijlen muziek en heeft zelf ook een hele brede en uitgebreide muzieksmaak.

Visie

Dat je je tijdens de les op je gemak voelt en vrij om van alles te proberen met je stem, dat is wat Marleen belangrijk vindt. Jouw smaak en stijl staan centraal. Ze doet er alles aan om je te helpen je eigen stem zo te ontwikkelen zoals jij wilt klinken. Heb je geen idee hoe dat is? Dan gaat ze samen met jou op zoek!

Plaatsen werkzaam

Standdaarbuiten (Brabant) en op verzoek op locatie. Zangles is prima te doen via internet. Ik gebruik hiervoor bij voorkeur ZOOM, maar het kan ook via Skype of Whatsapp videobellen.

Jaar van afstuderen

Juni 2016

Updates

Updates September 2016, Februari 2020

Specialiteiten

Alle stijlen zijn welkom, of je nu pop, rock, jazz, country, heavy metal of klassiek zingt, met complete vocal technique kan Marleen iedereen verder helpen. Ze helpt zowel solisten en koorleden graag om hun volle potentie te ontwikkelen.

Lesaanbod

Privé zanglessen vanaf 12 jaar, zowel losse lessen als in strippenkaart of abonnementsvorm. Ook duolessen zijn mogelijk. Verder kun je bij Marleen diverse cursussen volgen, workshops voor zangers en voor koren.