Over Saskia

Wil je meer weten over mij en hoe ik les geef? www.saskiabak.nl/zangles-cvt-nijmegen-malden
Als zangeres heb ik 10 jaar bij het pop-rock orkest High Fidelity gezongen en sinds 2014 zing ik bij de 10-koppige soul/funk band The Favorites. Ik heb een aantal mooie hoofd- en bijrollen mogen vertolken in musicals en muziektheater stukken. Ik schrijf mijn eigen liedjes als singer-songwriter (soul, rnb, pop) en werk ik op project basis in de studio of op speciale gelegenheden.

Visie

Het gaat er voor mij om dat jij als zanger of zangeres gezond en vrij kan zingen, tevreden bent met je eigen sound en zang, zelfvertrouwen hebt en je jezelf verrast met wat je allemaal vocaal kan op de bühne, in je band, musicalgroep, koor of gewoon voor jezelf. Ik sta als zangeres voor het maken van muziek vanuit je ziel en vanuit wie je bent.

Plaatsen werkzaam

Nijmegen – De Zangstudio
Malden – Saskia Bak CVT Zangles & Zangcoaching

Opnamestudio Studiobizz, Oss
Ademhalings- en stemcoach Burn-out Nienke Thurlings

Workshops/Band- of Koorcoaching: op locatie
Online: via Zoom/Skype

Jaar van afstuderen

Juni 2017

Updates

September 2019

Specialiteiten

Soul, RnB, Gospel, Funk, Pop, Rock, Musical en Muziektheater
Interpretatie en Beleving, Performance, Engelse uitspraak (Bachelor Engelse Taal en Cultuur/Master American Studies), Podiumangst en Zelfvertrouwen, Ademhaling, Burn-out/Stress

Lesaanbod

Privéles, duoles, groepsles, diverse workshops, Vocal Demo Dag, CVT Zangweekend, koor-en bandcoaching, emergency aid.